Neurogenic Yoga

 

 

Neurogenic Yoga er en svært velfungerende måte å behandle stress, spenninger og traumer. Dette er en søstermetode av TRE, som kombinerer yogastillinger og pust med kroppens naturlige risteverktøy TRE. Neurogenic Yoga er lett å lære seg og egner seg godt til bruk på egenhånd. 

Neurogenic Yoga er en enkel, mild og dyp praksis som sørger for å roe ned og strekke ut psoasmusklen og den sørger for at kroppen gir slipp på psykisk og fysisk stress og spenninger. Gjennom en Neurogenic Yoga praksis får vi trygt frem den terapeutiske ristingen kroppen trenger ved å benytte yogastillinger og pust. Ofte begynner ristingen i bena og den kan spre seg ut i hele kroppen. 

Denne ristingen ligger i kroppen til mennesker, og er nervesystemets egen måte å frigjøre og bli kvitt traumer og stress som har sittet i kroppen i lengre tid. Når nervesystemet vårt oppfatter en fare, er kroppen laget slik at risting i kroppen skal komme automatisk. I dagens samfunn blir vi avlært denne automatiske ristingen i ung alder. Gjennom Neurogenic Yoga vekker vi opp igjen denne ristingen slik at vi kan bli kvitt mye av stress og traumer som ligger lagret i kroppen. 

 

Neste workshop i Neurogenic Yoga

Onsdag 30. august 16.00 - 18.30

Pris: 700,-

Påmelding via nettbutikken: TRE

Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål.

 

 

 

Du er her: Home hva skjer på Zanti? Workshops Workshop Neurogenic Yoga / TRE

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet vårt!

Sagt om Zanti

Kontakt oss

Zanti Pilestredet 75 c, oppgang 13

0354 Oslo

  • 93 02 69 36