Zanti timeplan høst 2017

 

 

 

 

  Hvis du ikke får opp bildet av timeplanen, trykk HER for å få den opp i tekstformat.

 

Kursene vi tilbyr

 

ZantiYoga

ZantiYoga er en yogaklasse som passer for alle uansett alder og fysisk form. Målet er å finne balanse og indre ro, for å få det beste ut av deg selv, både på jobb og hjemme.

 

MBCT - Mindfulness

MBCT Mindfulness- Based Cognitive Therapy er gruppebehandling som kombinerer meditasjonsøvelser og kognitiv adferdsterapi.

I løpet av de siste 25 årene har mindfulness meditasjon i økende grad blitt envendt som psykologisk tilbud for personer med affektive og stressrelaterte lidelser. I løpet av kurset vil du lære mindfulness meditasjon, enkle yogaøvelser og refleksjonsøvelser som vil øke din oppmerksomhet i hverdagen. Du behøver ikke kunne meditere eller ha kjennskap til mindfulness eller kognitiv terapi fra før. 

Les mer her: MBCT

 

Stressmestring

For at kroppen skal være i balanse må også tankene våre og hvordan vi har det og hvordan vi forholder oss til alt som skjer rundt oss i hverdagen være balansert. Gjennom vårt stressmestringskurs vil du lære effektive fysiske og mentale verktøy som vil hjelpe deg til å håndtere stress bedre. Målet er at du etter kurset har laget deg din egen verktøykasse som vil hjelpe deg til å få det bedre og gjøre det bedre, hver dag.

Les mer her: Stressmestring

  

Workshops

Vi arrangerer ZantiWorkshops gjennom hele året med forskjellig fokus. Du trenger ikke å ha deltatt på tidligere workshops for å bli med.

Les mer om workshopene våre HER og følg med på nettsiden vår og meld deg på nyhetsbrevet for ytterligere informasjon.

 

 

 

 

Du er her: Home timeplan Timeplan og kursbeskrivelse

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet vårt!

Sagt om Zanti

Kontakt oss

Zanti Pilestredet 75 c, oppgang 13

0354 Oslo

  • 93 02 69 36