TRE - Trauma Releasing Exercises

 

 

 

TRE er en ny og svært velfungerende måte å behandle stress, spenninger og traumer. Dette er en metode det er lett å lære seg og som egner seg godt til bruk på egenhånd. 

Måten kroppene våre fungerer på er et resultat av vår historie og vårt liv. Hendelser i livet setter seg ikke bare som minner, men også som spenninger i kroppen. 

De fleste har opplevd at de før, under eller etter en stressende eller skremmende opplevelse har begynt å skjelve. Denne ristingen og skjelvingen er kroppens måte å kanalisere den kroppslige aktiviteten som settes i verk som et resultat av opplevd stress. Dette er en naturlig måte for kroppen å riste av seg det opplevde stresset på. 

TRE er en serie med øvelser som hjelper deg å slippe løs spenningene som sitter fast i kroppen fra tidligere. 

TRE-metoden er utviklet av David Bercelli. Han utviklet i utgangspunktet metoden gjennom sitt arbeid med sterkt traumatiserte mennesker i krigsområder i Midtøsten og Afrika, hvor han har bodd og arbeidet i over 20 år. Han oppdaget raskt at metoden også kunne anvendes i forhold til mer hverdagslig stress og mindre traumer, som de fleste av oss opplever gjennom livet. 

 

Neste workshop i TRE

Onsdag 30. august 16.00 - 18.30

Pris: 700,-

Påmelding via nettbutikken: TRE

Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål.

 

 

 

Du er her: Home timeplan TRE - Trauma Releasing Exercises

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet vårt!

Sagt om Zanti

Kontakt oss

Zanti Pilestredet 75 c, oppgang 13

0354 Oslo

  • 93 02 69 36