Karen Kollien Nygaard

 

 Psykolog, yogaterapeut og foredragsholder

 

Zanti eies av Karen Kollien Nygaard. 

Karen har selv praktisert yoga i en årekke og har instruert i over 20 år. Yogatimene hennes er flytende og hun leder deg dit du har behov for akkurat den dagen. Deltagerene bestemmer selv hvordan de ønsker å bevege seg, ved å gå inn i seg selv og kjenne etter hvordan de har det. Det handler om å observere hva man tenker og føler.

-Yoga handler om å logge seg på kroppen for å kunne bli veiledet innenfra og ut. Mye av prosessen går ut på at når vi er snille mot oss selv, blir vi også snillere mot andre. Tanken er at vi skal være mer tilstede, mer bevisst, mer aksepterende, ha mindre smerter og få mer ut av oss selv og omgivelsene. Vi må tørre å følge vår egen vei, tørre å være oss selv og leve det livet som er ment for oss selv, sier Karen.

I tillegg til å jobbe som yogaterapeut er Karen utdannet psykolog og jobber som det hos Zanti. Her veileder hun enkeltpersoner og par. Mange av dem deltar også på yogatimene hennes og har stort utbytte av det. Hun innehar en trygghet og en omsorg for menneskene som kommer til henne som merkes godt.

Karen utga i 2006 boken "Balanse- verktøy for livet" og i 2004 boken "Fitness Yoga", hun er fagspaltist i flere medier og hun holder flere foredrag i året. Mange av dem om endring, yoga kombinert med psykologi, trening eller ledelse. Hun er en svært ettertraktet foredragsholder og en inspirasjonskilde av de sjeldne.

Karen er sertifisert level 2 TRE-practitioner.

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Du er her: Home Zanti Karen

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av nyhetsbrevet vårt!

Sagt om Zanti

Kontakt oss

Zanti Pilestredet 75 c, oppgang 13

0354 Oslo

  • 93 02 69 36