Neurogenic Yoga

Generelt om Neurogenic Yoga

Neurogenic Yoga er en svært velfungerende måte å behandle stress, spenninger og traumer. Dette er en søstermetode av TRE, som kombinerer yogastillinger og pust med kroppens naturlige risteverktøy TRE. Neurogenic Yoga er lett å lære seg og egner seg godt til bruk på egenhånd.

Neurogenic Yoga er en enkel, mild og dyp praksis som sørger for å roe ned og strekke ut psoasmusklen og den sørger for at kroppen gir slipp på psykisk og fysisk stress og spenninger. Gjennom en Neurogenic Yoga praksis får vi trygt frem den terapeutiske ristingen kroppen trenger ved å benytte yogastillinger og pust. Ofte begynner ristingen i bena og den kan spre seg ut i hele kroppen.

Denne ristingen ligger i kroppen til mennesker, og er nervesystemets egen måte å frigjøre og bli kvitt traumer og stress som har sittet i kroppen i lengre tid. Når nervesystemet vårt oppfatter en fare, er kroppen laget slik at risting i kroppen skal komme automatisk. I dagens samfunn blir vi avlært denne automatiske ristingen i ung alder. Gjennom Neurogenic Yoga vekker vi opp igjen denne ristingen slik at vi kan bli kvitt mye av stress og traumer som ligger lagret i kroppen.

Dato

20. november

Tid

16.00-18.30

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

700,-

Påmelding

Velg Betal øverst i menyen på Vipps, skriv inn nummer 101894 i feltet øverst på neste side, velg Karen Kollien Nygaard AS som dukker opp som resultat og betal 700,-.

Merk betalingen med hvilket kurs/workshop du vil delta på.

Eventuelt kan du sende en mail med påmelding og vil motta faktura.