TRE – Trauma Releasing Exercises

TRE er en ny og svært velfungerende måte å behandle stress, spenninger og traumer. Dette er en metode det er lett å lære seg og som egner seg godt til bruk på egenhånd.

Måten kroppene våre fungerer på er et resultat av vår historie og vårt liv. Hendelser i livet setter seg ikke bare som minner, men også som spenninger i kroppen.

De fleste har opplevd at de før, under eller etter en stressende eller skremmende opplevelse har begynt å skjelve. Denne ristingen og skjelvingen er kroppens måte å kanalisere den kroppslige aktiviteten som settes i verk som et resultat av opplevd stress. Dette er en naturlig måte for kroppen å riste av seg det opplevde stresset på.

TRE-metoden er utviklet av David Bercelli. Han utviklet i utgangspunktet metoden gjennom sitt arbeid med sterkt traumatiserte mennesker i krigsområder i Midtøsten og Afrika, hvor han har bodd og arbeidet i over 20 år. Han oppdaget raskt at metoden også kunne anvendes i forhold til mer hverdagslig stress og mindre traumer, som de fleste av oss opplever gjennom livet.

Dato

20. november

Tid

16.00-18.30

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

700,-

Påmelding

Velg Betal øverst i menyen på Vipps, skriv inn nummer 101894 i feltet øverst på neste side, velg Karen Kollien Nygaard AS som dukker opp som resultat og betal 700,-.

Merk betalingen med hvilket kurs/workshop du vil delta på.

Eventuelt kan du sende en mail med påmelding og vil motta faktura.