test time

[vc_custom_heading text=»MBCT-Mindfulness» font_container=»tag:h1|font_size:30|text_align:center|color:%23000000″ google_fonts=»font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»]

Mindfulness-Based Cognitive Therapy er en gruppebehandling som kombinerer meditasjonsøvelser og kognitiv adferdsterapi.

I løpet av de siste 25 årene har mindfulness meditasjon i økende grad blitt anvendt som psykologisk tilbud for personer med affektive og stressrelaterte lidelser. Omfattende forskning på området viser at metoden i mange tilfeller gir en vedvarende symptomreduksjon og har dyptgående og positiv effekt på deltagernes holdninger, adferd og selvbilde.

Hvem er kurset for?

Kurset i MBCT har vist seg å hjelpe mennesker med mange forskjellige fysiske og psykiske utfordringer. Alle mennesker har tidspunkter i livet hvor vi opplever vanskeligheter, stress og belastninger. Felles er det også at det nedsetter gleden og overskuddet, og gir anledning til unngåelse eller en opplevelse av å ha stagnert. Gjennom økt nærvær og villighet til å akseptere livet slik som det er, vil den måten vi forholder oss til og håndterer vanskeligheter kunne endres, slik at den samlede belastningen reduseres. Ofte går vi glipp av øyeblikkene i livet og vi er ikke oppmerksomme på hvordan automatiske og vanebaserte reaksjoner fører til ytterligere vanskeligheter i tillegg til det opprinnelige problemet og opprettholder den psykologiske belastningen.

Kursets form

Kurset er opplevelsesorientert. Du vil lære mindfulness meditasjon, enkle yogaøvelser og refleksjonsøvelser som vil øke din oppmerksomhet i hverdagen. Du behøver ikke kunne meditere eller ha kjennskap til mindfulness fra før.

Neste kurs

Dato:

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

Påmelding

Påmelding

Link til nettbutikken