På Zanti tilbys yogatimer, enten i gruppe eller privat, yogaterapi, meditasjonskurs/mindfullness, mental trening, workshops og stressmestringskurs.

Lokalene er lyse og hyggelige og ligger på Bislet i Oslo. Her kan du komme inn, senke skuldrene og lade batteriene. Ønsker er at du forlater Zanti med en bedre følelse og forståelse av deg selv og din kropp, og at du over tid vil lære deg å bære livet ditt med omsorg og respekt for deg selv og dine omgivelser.

Velkommen.

[nm_feature bottom_spacing=»medium» title=»Nye yogakurs i ZantiYoga» subtitle=»Bli med!»]Tirsdag 19. april starter vi nye kurs i ZantiYoga med Karen Kollien Nygaard!

Dette er timer som passer for alle uansett tidligere erfaringer med yoga og fysisk form. Les mer om dette tilbudet her og meld deg på i nettbutikken vår.

Velkommen![/nm_feature]

[nm_feature title=»Nytt yogakurs i ZantiRelax» subtitle=»Fokus: Lade batteriene»]Hvis du trenger å lade batteriene og slappe av, vil den nye timen på timeplanen vår i ZantiRelax være midt i blinken for deg!

Timen holdes av Sylvia Kregnes og med henne får du 1 time og 15 minutter med balsam for sjelen.

Meld deg på i nettbutikken vår.[/nm_feature]

[nm_feature layout=»icon_right» bottom_spacing=»medium» title=»Terapeutisk Teachertraining» subtitle=»Oppstart 18. februar 2016″]Ny runde med Terapeutisk Teachertrining holdt av Karen Kollien Nygaard starter 18. februar.

Den terapeutiske teachertrainingen passer for deg som ønsker å få en dypere forståelse av hvordan yoga kan hjelpe, og være et viktig verktøy i veien til balanse og i møte mellom mennesker.

Les mer om dette tilbudet her.[/nm_feature]

[nm_feature link=»url:http%3A%2F%2Fzanti.no%2Fkurs-mbct%2F||»]Boks-tt[/nm_feature]

Oppstart februar 2016

[nm_feature layout=»centered»]Boks stressmestring[/nm_feature]

Oppstart 19. april 2016

[nm_feature]Boks MBCT[/nm_feature]

Oppstart 19. april 2016