Karen Kollien Nygaard

Karen Kollien Nygaard er utdannet psykolog og yogalærer. På Zanti integrerer hun moderne vestlig psykologi og somatiske teknikker med yoga og mindfulness. Målet hennes er å gi menneskene hun møter effektive verktøy som gjør det lettere å beholde balansen i livets oppturer og nedturer.

Hun veileder bedrifter, enkeltpersoner, par og familier. I tillegg til fast undervisning på NSKI.

Hun er en svært ettertraktet foredragsholder og en inspirasjonskilde av de sjeldne.

Karen har selv praktisert yoga siden hun var tenåring, og har undervist i over 20 år. I tillegg til å jobbe som yogalærer og yogaterapeut er Karen utdannet til å holde MBCT kurs, er sertifisert level 2 TRE-practitioner og Neurogenic Yoga Teacher.

Yogatimene på Zanti er individuelt tilpasset, og Karen leder deg dit du har behov for akkurat den dagen. Yoga handler om å logge seg på kroppen for å kunne bli veiledet innenfra og ut. En viktig del av yoga er å forstå at når vi er snille mot oss selv, blir vi også snillere mot andre. Målet er at vi skal være mer tilstede, mer bevisst, mer aksepterende i hverdagen. På den måten får vi mer ut av oss selv og omgivelsene.

«Vi må tørre å følge vår egen vei, tørre å være oss selv og leve det livet som er ment for oss», sier Karen.

Karen utga i 2006 boken «Balanse- verktøy for livet» og i 2004 boken «Fitness Yoga», hun har vært fagspaltist i flere medier. Her finner du et utvalg av disse: Presse