Online Yoga

Om Online Yoga

I disse krevende tider der vi må holde avstand og ikke har samme muligheten for å møtes som normalt, har vi like stort behov for yoga som ellers, og kanskje til og med enda større behov enn tidligere. Mange av de som praktiserer yoga hos meg ytret ønske om et online yogakurs da Coronaen slo til våren 2020, og det har jeg nå holdt det siste året!

Det online yogakurset holdes via Zoom der jeg vil kunne se alle dere, og der jeg kan følge med på hver enkelt underveis i praksisen. Timene blir som tidligere flytende, og de passer for alle uansett alder og fysisk form, både de som er nybegynnere og de som er erfarne innen yoga. Målet er å finne balanse og indre ro, for å få det beste ut av deg selv, både på jobb og hjemme.

 Deltagerne på kursene mine bestemmer selv hvordan de ønsker å bevege seg, ved å gå inn i seg selv og kjenne etter hvordan de har det. Det handler om å observere hva man tenker og føler.

«Yoga handler om å logge seg på kroppen for å kunne bli veiledet innenfra og ut. Mye av prosessen går ut på at når vi er snille mot oss selv, blir vi også snillere mot andre. Tanken er at vi skal være mer tilstede, mer bevisst, mer aksepterende, ha mindre smerter og få mer ut av oss selv og omgivelsene. Vi må tørre å følge vår egen vei, tørre å være oss selv og leve det livet som er ment for oss selv». 

Hvem er kurset for?

Kurset i online yoga er for alle, nye og erfarne, unge og eldre, med og uten skader. Det er rom for alle uansett.

Kurset holdes online via Zoom og det eneste du trenger er en pc eller en mobil slik at du kan følge timene som sendes direkte.

Kursets form

Kurset går 6 tirsdager 18.00-19.30 og det sendes direkte via Zoom. Timene varer halvannen time, vi starter med avspenning, fortsetter dit deltagerne trenger å være den dagen og avslutter med avspenning og integrering av timens opplevelser.

Det eneste du trenger å ta med til timene er en pc eller en mobil for å kunne se og høre hva som deles, og utover det trenger du bare å ta med deg selv til timene.

Oppstart

20. april 2021

Datoer/Tid

6 tirsdager

18.00-19.30

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

1500,-

Påmelding

Velg «Send» øverst i menyen på Vipps, skriv inn nummer 558523 i feltet øverst på neste side, velg Karen Margrethe Kollien Nygaard som dukker opp som resultat og betal 1500,-.

Merk betalingen med Online Yoga.

Eventuelt kan du sende en mail med påmelding og vil motta faktura.