Stressmestring

Generelt om kurset

For at kroppen skal være i balanse må også tankene våre og hvordan vi har det og hvordan vi forholder oss til alt som skjer rundt oss i hverdagen være balansert. Gjennom vårt stressmestringskurs vil du lære effektive fysiske og mentale verktøy som vil hjelpe deg til å håndtere stress bedre. Målet er at du etter kurset har laget deg din egen verktøykasse som vil hjelpe deg til å få det bedre og gjøre det bedre, hver dag.

Det er ikke alltid man legger merke til hvor mye det å forbli i en stresset tilstand over tid påvirker en. Konstant bekymring, hukommelsesproblemer, konsentrasjonsvansker, svekket beslutningskraft, fokus på det negative, humørsvigninger, trang til å gråte, irritabel og kort lunte, oppstemthet og manglende evne til å slappe av, følelse av overveldelse, følelse av ensomhet og isolasjon, angst og depresjon kan være symptomer på at systemet ditt er ute av balanse.

Mange forsøker å hjelpe seg selv til å føle seg bedre ved for eksempel spise mer eller mindre enn vanlig, sove mer eller mindre enn vanlig, trene mye eller ikke trene i det hele tatt eller jobbe mye eller ikke i det hele tatt. Andre forsøker å roe ned systemet sitt ved hjelp av alkohol eller smertestillende. Smerter og verk i kroppen, kvalme, svimmelhet, brystsmerter, hjertebank og hodepine kan være kroppens språk på at ditt system trenger å reguleres tilbake dit det en gang var.

Vi tilbyr et stressmestringskurs som har fokus på nettopp dette. Kurset er ledet av psykolog Karen Kollien Nygaard som har lang erfaring og gode resultater innen dette feltet.

Kursets form

Kurset i stressmestring vil gå over åtte uker slik at øvelsene blir godt øvd inn av hver enkelt deltager. Det vil være begrenset antall plasser på dette kurset slik at alle skal få den oppfølgingen de trenger.

Oppstart

28. august 2018

Datoer/Tid

8 tirsdager 18.15-20.15

Ikke kurs uke 40 (høstferien)

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

6000,-

Påmelding

Velg Betal øverst i menyen på Vipps, skriv inn nummer 101894 i feltet øverst på neste side, velg Karen Kollien Nygaard AS som dukker opp som resultat og betal 6000,-.

Merk betalingen med hvilket kurs/workshop du vil delta på.

Eventuelt kan du sende en mail med påmelding og vil motta faktura.