Timeplan høsten 2017

ZantiYoga er en yogaklasse som passer for alle uansett alder og fysisk form. Målet er å finne balanse og indre ro, for å få det beste ut av deg selv, både på jobb og hjemme.

Man trenger ingen forkunnskaper innen yoga for å delta på timene i ZantiYoga, da timene tilpasses etter hvem som deltar på kurset. Tilpasset både nybegynnere og erfarne innen yoga.

 

Les mer om dette tilbudet her: ZantiYoga

Kurset i Stressmestring/MBCT Mindfulness kombinerer meditasjonsøvelser og kognitiv adferdsterapi.

For at kroppen skal være i balanse må også tankene våre og hvordan vi har det og hvordan vi forholder oss til alt som skjer rundt oss i hverdagen være balansert. Gjennom dette kurset vil du lære effektive fysiske og mentale verktøy som mindfulness meditasjon, enkle yogaøvelser og refleksjonsøvelser som vil øke din oppmerksomhet i hverdagen. Du behøver ikke kunne meditere eller ha kjennskap til mindfulness eller kognitiv terapi fra før. Disse verktøyene vil hjelpe deg til å håndtere stresset i hverdagen bedre og øke tilstedeværelsen din. Målet er at du etter kurset har laget deg din egen verktøykasse som vil hjelpe deg til å få det bedre og gjøre det bedre, hver dag.

 

Les mer om dette tilbudet her: Stressmestring

Dette er et kurs spesialtilpasset for tenåringer hvor de lærer yoga og Mindfulness meditasjon. Målet med kurset er å skape indre ro, økt konsentrasjon og selvstødighet. Dette gjennom økt kroppsbevissthet, økt styrke og bevegelighet, og opplæring i effektive mentale og fysiske verktøy som vil gjøre ungdommene bedre rustet til å takle livets oppturer og nedturer.

 

Les mer om dette tilbudet her: TeenYoga

Måten kroppene våre fungerer på er et resultat av vår historie og vårt liv. Hendelser i livet setter seg ikke bare som minner, men også som spenninger i kroppen.

Neurogenic Yoga/TRE er en svært velfungerende måte å behandle stress, spenninger og traumer. Dette er en søstermetode av TRE, som kombinerer yogastillinger og pust med kroppens naturlige risteverktøy TRE. Neurogenic Yoga er lett å lære seg og egner seg godt til bruk på egenhånd.

 

Vi holder jevnlige workshoper med Neurogenic YogaTRE. Les mer om dette tilbudet her: Neurogenic Yoga/TRE