ZantiYoga

Generelt om ZantiYoga

ZantiYoga er en flytende yogaklasse som passer for alle uansett alder og fysisk form. Dette er timer som passer for alle, både de som er nybegynnere og de som er erfarne innen yoga. Målet er å finne balanse og indre ro, for å få det beste ut av deg selv, både på jobb og hjemme.

Yogatimene er flytende og jeg leder deg dit du har behov for akkurat den dagen. Deltagerne på kursene mine bestemmer selv hvordan de ønsker å bevege seg, ved å gå inn i seg selv og kjenne etter hvordan de har det. Det handler om å observere hva man tenker og føler.

«Yoga handler om å logge seg på kroppen for å kunne bli veiledet innenfra og ut. Mye av prosessen går ut på at når vi er snille mot oss selv, blir vi også snillere mot andre. Tanken er at vi skal være mer tilstede, mer bevisst, mer aksepterende, ha mindre smerter og få mer ut av oss selv og omgivelsene. Vi må tørre å følge vår egen vei, tørre å være oss selv og leve det livet som er ment for oss selv». 

Hvem er kurset for?

Kurset i ZantiYoga er for alle, nye og erfarne, unge og eldre, med og uten skader. Det er rom for alle uansett.

Kurset holdes i de nydelige lokalene til CAMA Yoga på Vinderen.

Kursets form

Kurset går 10 tirsdager 16.30-18.00. Timene varer halvannen time, vi starter med avspenning, fortsetter dit deltagerne trenger å være den dagen og avslutter med avspenning og integrering av timens opplevelser. Alle yogaøvelsene tilpasses den enkelte og det gis modifikasjoner og påbyggingsmuligheter avhengig av den enkeltes nivå, slik at timen passer for alle uansett alder og fysisk form.

Det er yogamatter, puter, pledd og alt annet utstyr til utlån, så du trenger ikke ta med annet enn deg selv til timene.

 

NB: Hvis noen er interessert i formiddagsyoga, send en mail til karen@zanti.no, så setter hun opp kurs hvis det er nok interesse for det 🙂

Oppstart

21. august 2018

Datoer/Tid

10 tirsdager

16.30-18.00

Ikke kurs 2. oktober (høstferien). Siste kursdag blir 30. oktober.

Instruktør

Karen Kollien Nygaard

Pris

2400,-

Påmelding

Velg Betal (handlevognen) øverst i menyen på Vipps, skriv inn nummer 101894 i feltet øverst på neste side, velg Karen Kollien Nygaard AS som dukker opp som resultat og betal 2400,-.

Merk betalingen med ZantiYoga.

Eventuelt kan du sende en mail med påmelding og vil motta faktura.